Στηρίζει την ΚΕΔ η Λάρισα

33

Η Λάρισα στηρίζει τη σημερινή ΚΕΔ, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για διαφορετική εικόνα του φετινού πρωταθλήματος, η οποία οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα των διαιτησιών. Παράλληλα επιτίθεται στον πρόεδρο της ΟΔΠΕ, Ηλία Καραμάνη και στον γενικό γραμματέα Γιώργο Σπανέα, χαρακτηρίζοντάς τους «όψιμους εξυγιαντές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει την σημερινή ΚΕΔ και θεωρεί πως νομιμοποιείται απολύτως να προχωρά σε ορισμούς διαιτητών, οι οποίοι μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται άκρως επιτυχημένοι. Είναι άλλωστε προφανές, πως η διαφορετική εικόνα που προκύπτει για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα των διαιτησιών και στις συμπεριφορές των ίδιων των διαιτητών.

Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποια φαντάσματα του παρελθόντος, όψιμοι εξυγιαντές τύπου Καραμάνη και Σπανέα, ο οποίος έχει στερήσει πρωτάθλημα από ομάδα – υποδεικνύοντας πέναλτι σε βάρος του Πανιωνίου σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε ανατροπή του Σαραβάκου πέντε μέτρα έξω απ’ την περιοχή (!!!) – να απαλλάξουν απ’ την παρουσία τους το ποδόσφαιρο, μήπως βρει κάποια στιγμή τον δρόμο του».