«Στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε»

55

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Άρη με τη Βέροια, δηλώσεις έκανε για λογαριασμό των κίτρινων ο Μπάμπης Παυλίδης. Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος πέτυχε μάλιστα κι ένα πολύ όμορφο γκολ, τόνισε πως η διακοπή στο πρωτάθθλημα είναι θετική για την ομάδα του.

Αναλυτικά: 

Για την αναμέτρηση: «Ηταν ένα χρήσιμο παιχνίδι για εμάς, ώστε να διατηρηθούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα των δύο πρώτων αγώνων στο πρωτάθλημα. Παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο και η συνέχεια θα είναι ανάλογη και στο πρωτάθλημα».

Για το αν βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας βοήθησε, κυρίως για ηρεμήσουμε όλοι μας. Να σκεφτούμε κάποια πράγματα και να δούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Αυτό το δείξαμε και στο παιχνίδι. Βάζουμε κάτω τα κεφάλια και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το ότι μετά από καιρό έβγαλε 90λεπτο: «Νιώθω πολύ χαρούμενος . Σιγά-σιγά βρίσκω τα πατήματα και το ρυθμό μου. Ωστόσο δεν επαναπαύομαι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, να ακοώ ό,τι μου λέει ο προπονητής μου και να συνεχίσω έτσι».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος τα τελευταία τρία χρόνια. Υπάρχει απογοήτευση, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα δεν κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια. Πρέπει όμως να κάνουν λίγη υπομονή. Στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Και όποιος γελάει καλύτερα, γελάει τελευταίος…».