Σφοδρή επίθεση Ολυμπιακού σε Σαββίδη!

7

Ανακοίνωση με την οποία κάνει μεγάλη επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε ο Ολυμπιακός, ως απάντηση στην μεταμεσονύκτια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί απίστευτα υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς, κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, τον οποίο μεταξύ άλλων, αποκαλεί αποικιοκράτη και δικτατορίσκο!

Διαβάστε τι γράφει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού :

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι αυτονόητο, θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία πλέον θα ασχοληθεί με τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η επιλογή της όξυνσης, σε βαθμό υπερθετικό από τον «ιδιοκτήτη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τους συνοδοιπόρους του που εμπλέκονται στις μαύρες μέρες του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, έχει στόχο προφανώς να αποπροσανατολίσει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας του, απέναντι στους οποίους απέτυχε να είναι συνεπής σε όσα τους είχε υποσχεθεί.

Τους έταξε οικονομική εξυγίανση και αντί να πληρώσει, απαιτεί, ως δικτατορίσκος, να απαλλαγεί -με το έτσι θέλω- η ομάδα του από τους φόρους που πληρώνει κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης. Εμείς, κύριε Σαββίδη, έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις… Τους έταξε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους και αντί αυτού βλέπουν την ομάδα τους να χάνει το πρωτάθλημα πριν τα Χριστούγεννα.

Τους έταξε Ροναλντίνιο και τους προσέφερε Βούκιτς και Ινσαουράλδε. Σε όλα τα επίπεδα… Το γεγονός ότι επέλεξε να δυναμιτίσει τώρα το κλίμα εν όψει των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα την Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η στάση του βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Ο κύριος Σαββίδης πρέπει να σεβαστεί τους ελληνικούς νόμους και να πάψει να φέρεται ως… αποικιοκράτης ακόμα και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, δίνοντας εκβιαστικά τελεσίγραφα στην Ελληνική κυβέρνηση.

Πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ως όχημα για τις επιχειρηματικές κινήσεις του στη Μακεδονία με αγορές ή ενοικιάσεις, με αντίτιμο ένα κομμάτι ψωμί, επιχειρήσεων (ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Palace, ξενοδοχεία στη Χαλκιδική) με αμφιβόλου προελεύσεως κεφάλαια, καθώς και για την προώθηση των πολιτικών του «οραμάτων» στη χώρα μας, που ξεπερνάνε τα όρια της γραφικότητας. Τέλος, καλό θα είναι να δούμε κάποια στιγμή και το «Πόθεν Έσχες» του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τι πραγματικά του ανήκει, σε ποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικός ιδιοκτήτης και αν τα χρήματα έχουν έρθει στη χώρα μας από νόμιμες επιχειρήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο“Θεέ μου, βοήθεια”
Επόμενο άρθροMedia News
  • sterzo54

    έχουν χαριστεί σ αυτό το έκτρωμα τον γκευ πολλά εκατομμύρια εύρω έχουν περάσει τόσα μα τόσα σκάνδαλα με την ΕΡΤ να τους χρυσώνει το κράτος να τον κρατάει στα όπα όπα έστω και αν υπήρχε 1 της% δικαιοσύνη αυτή η κώλο ομάδα θα έπρεπε να είναι στην ερασιτεχνική και αυτό το παιδοβούβαλο στην φηλακη με τα 100 ντι βι ντι απο την ΕΥΠ βγαίνουν και μιλάνε κιόλας άλλα τους καιη που θα χάσουν τα 90 μύρια βλέπεις χάνουν και την πατερίτσα τους το λαμόγια τον γυαλάκια τον σωτήρα της Ελλάδας λένε έχουν οχτώ εκατομμύρια φίλαθλους και στο τηγάνι με τα ζόρια κόβουν δέκα χιλιάδες ήρθε η ώρα σας λαμόγια