Τα… έχωσε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!

59

O Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και… γκάζωσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενώπιον του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Ζοσέ Μοράις, εξαιτίας των αποτελεσμάτων τους μέχρι τώρα, αλλά και της αγωνιστικής τους εικόνας.

«Βλέπω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Έμαθα ότι και στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά εσείς ήσασταν χαλαροί στα αποδυτήρια και μετά βγάζατε selfies ή όπως αλλιώς τα λένε αυτά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%», τους είπε, ενώ έκανε και παρατηρήσεις για τις επαφές με δημοσιογράφους και διαρροές στον Τύπο.

Σε αντίθεση με το σύνολο των παικτών, ξεχώρισε ως παράδειγμα προς μίμηση τον Σουηδό Γιάκομπ Γιόχανσον, τον οποίο επαίνεσε για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του. «Να παίρνετε παράδειγμα από τον Γιόχανσον που είναι υπόδειγμα σε όλα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Αυτός είναι το παράδειγμα για όλους σας».