Τεβεκέλης: «Διοικούν και παίζουν ανίκανοι»

107

Σε οργισμένη παρέμβαση του ο Μάλαμας Τεβεκέλης, στο Αθλητικό Metropolis 95,5 χαρακτήρισε άσχετο-ανίκανο και επικίνδυνο τον Χούσκογλου, ενώ αναρωτήθηκε και γιατί ο Κύρος Βασσάρας γιατί γκρεμίζει ότι έχτισε τόσα χρόνια.

Αναλυτικά:

Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μιλάει για δόλο εκ μέρους του Χούσκογλου: «Ήταν ένα σοβαρό και μεγάλο λάθος που έχουμε χρόνια να το δούμε στα γήπεδα. Γι’ αυτό η ανακοίνωση έφτασε σε αυτό το σημείο. Ή ήταν στο σπίτι του ο Χούσκογλου, ή είχε δόλο. Στο γήπεδο, πάντως, δεν ήταν».

Για το αν του είπε κάτι μετά το ματς: «Και τι θα μου έλεγε δηλαδή; Η ομάδα μου έχασε δύο βαθμούς».

Για τους ισχυρισμούς Χούσκογλου περί… σκριν: «Έβγαλε νέο κανονισμό στη γειτονιά του φαίνεται. Η μπάλα πάει σε παίκτη που δεν έχει σχέση με τη φάση και αυτός σκοράρει. Ποιος έκανε σκριν και τι υπέδειξε αυτός; Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει τώρα. Ακριβώς γι’ αυτά που λέει και όταν όλος ο κόσμος είδε πως έκανε έγκλημα».

Για το ότι παραπέμπεται από τον παρατηρητή: «Καλά όλα αυτά, αλλά τους δύο βαθμούς ποιος θα τους δώσει πίσω; Τρεις βαθμοί χαμένοι από πέρσι λόγω εγκληματικής οργάνωσης και δύο φέτος. Πώς θα καλύψω τη διαφορά μου;»

Για το αν νιώθει πως η εγκληματική οργάνωση κυνηγά τον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω. Υπάρχουν ανίκανοι άνθρωποι. Διοικούν ανίκανοι και παίζουν ανίκανοι. Τα χρόνια που πέρασαν κανείς δεν είδε την αξία και την αξιοκρατία. Όλοι βλέπουν ανάλογα με το τι ψήφισε ή ψηφίζει κάποιος. Το καλοκαίρι καρατομήθηκαν διαιτητές μόνο και μόνο επειδή είναι από ενώσεις της αντιπολίτευσης και προχώρησαν διαιτητές από τη διοίκηση. Προτάθηκε για διεθνής ο Βάτσιος, ο οποίος έκανε φέτος λάθη σε δύο παιχνίδια. Στα Γιάννινα – Ατρόμητος και το ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Ανταμείφθηκε προτεινόμενος για διεθνής».

Για τον Κύρο Βασσάρα: «Ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχτισε θεμέλια γύρω από το όνομά του, δεν ξέρω γιατί δέχεται Παππάδες και Γεωργαράκους. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Κακώς καταστρέφει όσα έχτιζε τόσα χρόνια».