Τελικά τα βρήκαν ή όχι με τον Λαζάρ; Νέες αποκαλύψεις…

102

Από νωρίς το μεσημέρι, από την ΠΑΕ Ηρακλής «έδιναν» πως κατέθεσαν πρόταση συμβιβασμού στον Κοστίν Λάζαρ. Λίγη ώρα αργότερα έλεγαν πως ο Ρουμάνος την αποδέχθηκε και πως το θέμα λύθηκε.

Κάπως διαφορετικά όμως τα είπε ο δικηγόρος του Λάζαρ, σε θέματα… ποδοσφαιρικών δικαστηρίων, Μανόλης Αλιφραγκής, ο οποίος παράλληλα είναι και δικηγόρος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφιαιριστών, δηλαδή του ΠΣΑΠ.

«Μέχρι και πριν από μισή ώρα που μιλήσαμε με τον Λάζαρ (σ.σ. η συνέντευξη δόθηκε περίπου στις 15.30) δεν είχα τέτοια ενημέρωση. Μου είπε μάλιστα να προχωρήσω το θέμα του», είπε ο Αλιφραγκής μιλώντας στον Libero.

Μάλιστα ο γνωστός νομικός τόνισε πως ακολουθεί η προσφυγή του Μπουκουβάλα, ενώ υπάρχει πρόβλημα και με ποδοσφαιριστές που αποδέχθηκαν την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι οποίοι δεν πληρώθηκαν γιατί δεν έφθασαν τα λεφτά, αφού έπρεπε να πάρει χρήματα και το Καυτανζόγλειο. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Αλιφραγκή πληρώθηκε 21.000 ευρώ Ζιαμπάρης, ο Κυριακίδης πήρε περίπου 250 ευρώ, ενώ Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Καρασαλίδης κ.α. δεν πήραν τίποτα, με τον τελευταίο να έχει ήδη προχωρήσει σε προσφυγή…