Τζεμπούρ, η φανέλα με το Νο14

84

Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τον Άρη και πρόσφατα στην παρουσίαση των φετινών στολών της ομάδας, μίλησε για την μεταγραφή του στους κίτρινους και άλλα πολλά.

Αρχικά τόνισε: «Νιώθω περήφανος για τις νέες φανέλες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να να κερδίζουμε. Οποια φανέλα και αν φοράμε, πρέπει να την ιδρώνουμε και να φτάνουμε στη νίκη».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα, ανέφερε: «Προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, τον τρόπο που με αντιμετωπίζει ο προπονητής και γενικά από την προσαρμογή μου στην ομάδα. Πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι σε θέση να πάρω κάποια πρώτα λεπτά σε κάποιο φιλικό».

Ο Τζεμπούρ ρωτήθηκε επίσης για τον συμπατριώτη του, Ματζίντ Μπουγκέρα:«Είμαι περήφανος που μπορέσαμε και τον πήραμε. Μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Βέβαια πλησιάζει προς τη δύση της καριέρας του, όμως είναι σημαντικό για την ομάδα να διαθέτει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο που αγωνίζεται. Παίκτες που έχουν πάθος για τη νίκη και μπορούν να της προσδώσουν ποιότητα».