Τουτζιάρης: «Ο Παπαθανασάκης οδηγεί τον Ηρακλή στην καταστροφή»

50

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στον Arena fm 89,4 για τους λόγους που η επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή απέσυρε το ενδιαφέρον της για την ΠΑΕ, ρίχνοντας “βέλη” προς τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά:

«Προσπαθήσαμε πήραμε υποσχέσεις αλλά στο τέλος δεν έκανε τίποτα ο Παπαθανασάκης. Είναι θέμα δικό του και όχι του Καγιούλη. Εκτός αν ο Καγιούλης είναι ιδιοκτήτης του Ηρακλή. Όπως είπε και ο Αντωνέλης, αποσύρει το ενδιαφέρον του γιατί φτάνει πια η κοροϊδία.

Τα βλέπω μαύρα κι άραχνα τα πράγματα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί και αποχώρησε από το γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει μέλλον.

Για κάποια βήματα αρχικά, για να κυλήσει η ο μάδα για 2-3 μήνες ήμασταν έτοιμοι. Μετά με τα εισιτήρια και τα διαρκείας νομίζουμε ότι θα βοηθούσε και ο κόσμος να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Θα εμπιστευτεί τους ανθρώπους του Ηρακλή. Τα λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν. Θα υπάρχουν κι άλλα έσοδα μετά. Θα μπει διαφήμιση στη φανέλα που τώρα δεν έχει. Μια, δυο, τρεις κουράστηκε και βαρέθηκε και ο Αντωνέλης. Εκτός κι αν δε θέλουν εμάς.

Αν η ομάδα δε μείνει στην Α’ Εθνική τα έσοδα μειώνονται δραστικά. Θα έχει πρόβλημα και ο Παπαθανασάκης. Ο κόσμος είναι εκνευρισμένος και αρχίζει μάλιστα κάποια στιγμή και να αδιαφορεί».