«Το πάει καλά ο Καρυπίδης»

29

Για την απαραίτητη στήριξη στον ερασιτέχνη Άρη αλλά και για το ποδοσφαιρικό τμήμα μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Ψηφίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το μεγάλο στοίχημα του Άρη: «Σα μέλος της Αρειανής οικογένειας, πιστεύω πως πρέπει να βοηθήσουμε τον Ερασιτεχνη που αριθμεί 30 τμήματα. Έχουμε ένα πολύ καλό διοικητικό συμβούλιο και ο Άρης μας πάει πολύ καλά σε πολλά πράγματα».

Για τα οικονομικά του συλλόγου: «Τα οικονομικό είναι αποτέλεσμα κάποιας διαχείρισης. Πρώτα πρέπει να στήσουμε τον ΑΣ και να δημιουργήσουμε αυτό που χρειάζεται ώστε αυτός να αυτοσυντηρείται. Πρώτα έρχεται το διαχειριστικό και διεύθυνση ώστε να γίνει αυτό που πρέπει».

Για την εκκαθάριση: «Είναι καλό για τον Άρη να έχει τελειώσει πριν τη γενική συνέλευση για να γίνει ΠΑΕ. Θα είναι ευχής έργον να το επιτύχουν οι εκκαθαριστές με αυτούς που έχουν αναλάβει. Αυτό προβλέπεται στο συμφωνητικό με τον κ Καρυπίδη που έχει αναλάβει να την εκτελέσει ολοκληρωμένα. Όταν εξασφαλίσουμε την άνοδο και μαθηματικά, τότε θα πρέπει να γίνουμε και εταιρεία»

Για την πιθανότητα ύπαρξης και άλλων ενδιαφερομένων για την ΠΑΕ: «Το ελπίζω, το εύχομαι για το καλύτερο του ποδοσφαιρικού Άρη. Καλό είναι να υπάρξει ανταγωνισμός, να μπουν χρήματα στον Άρη, είναι ευχή κάθε Αρειανού. Βέβαια, ο κ. Καρυπίδης το πάει καλά το καράβι. Δεν μπορεί να αναζητάμε τις τύχες του Άρη, έξω από την συνεργασία Καρυπίδη και ΑΣ. Δεν είναι ηθικό και αυτό κάνουμε».

Για το τουρνουά στη μνήμη του Αγγέλου Τσιπούρα: «Αξίζουν τα εύσημα στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Άρη μας. Ήταν μια λαμπρή μέρα χθες και είδαμε 100 παιδιά με 5 ομάδες στο τερέν, σε οικογενειακό κλίμα. Ο κ. Τσιπούρας πήρε συγκινημένος το αναμνηστικό για το τουρνουά και του υποσχεθήκαμε πως θα προσπαθήσουμε το 3ο τουρνουά να είναι και διεθνές και να συμμετάσχουν 10 ομάδες».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΑΣ απηύθηνε κάλεσμα στον κόσμο του Αρη να συνδράμει στην πρωτοβουλία «Ο Αρης θέλει και μπορεί» που κάνει σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την ανακούφιση 3000 συμπολιτών μας.