Το παράπονο του Γκολάσα από τον Τούντορ

169

Σε δηλώσεις στο Αθλητικό Metropolis 95,5 έκανε ο Εγιάλ Γκολάσα μεταξύ άλλων ανέφερε το παράπονο που είχε για τον Τούντορ.

Αναλυτικά:

«Για τα συναισθήματα του τώρα που έφυγε: «Πρέπει να σκεφτώ την καριέρα μου. Ήμουν δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, είμαι 24 ετών, και είναι δική μου επιθυμία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, δεν ήταν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Την τελευταία χρονιά δεν έπαιζα πολύ οπότε πήρα αυτήν την απόφαση».

Για το αν θα πάει στο Ισραήλ: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω στο Ισραήλ, είναι ακόμη όλα ανοιχτά».

Για το λόγο που δεν έπαιξε πολύ στον ΠΑΟΚ: «Από 17 χρονών έπαιζα βασικός στη Μακάμπι Χάιφα. Πρώτη φορά βγήκα εκτός Ισραήλ, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έκανα κάποιο λάθος ήταν απόφαση του προπονητή, με άφησε εκτός και έκανα ατομικές προπονήσεις με τον Ρατς και τον Περέιρα».

Για τον Τούντορ: «Δεν είχα κάποιο θέμα με τον Τούντορ αλλά για κάποιον λόγο δεν με υπολόγιζε. Μετά από 4 μήνες που γύρισα στην ομάδα δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω όπως ήμουν».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που έζησα όμορφα και εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς».

Για το αν κάποιος συμπαίκτης του ήταν καλύτερος φίλος του: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και θα είμαι σε επαφή με όλους. Με όλα τα παιδιά στην ομάδα είχα πολύ καλή σχέση. Θα μου λείψουν όλοι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είναι πολύ καλό παιδί και είχα σχέσεις και με την οικογένειά του».

Για το αν πιστεύει ότι ήταν σωστό που έμεινε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς: «Ο Βλάνταν έκανε μια πολύ καλή δουλειά στα πλέι οφ και ήταν μια πολύ σωστή κίνηση να μείνει. Ο Ίβιτς ξέρει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ γιατί ήταν παίκτης και στην ομάδα».

Για την πιο δυνατή του ανάμνηση στον ΠΑΟΚ: «Με τον Ολυμπιακό την νίκη στο Καραϊσκάκη που μου άρεσε πολύ αλλά έχω κάνει κι άλλα καλά παιχνίδια».

Για το αν θέλει να αφήσει ένα μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Θέλω να στείλω φιλάκια στον κόσμο του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους στην ομάδα και στην πόλη».»