Τρομπετίστας Εθνικής: «Αν κρατούσα την τρομπέτα του ΠΑΟΚ θα πέθαινα»

142

Για την επίθεση που δέχθηκε στο «Καραϊσκάκης» στο φιλικό με τη Λευκορωσία, μίλησε ο τρομπετίστας της Εθνικής και του ΠΑΟΚ, Τάσος Κωτούλας. «Αν είχα την τρομπέτα του ΠΑΟΚ θα πέθαινα» είπε. 

Αναλυτικά όσα είπε ο τρομπετίστας της Εθνικής στον Arena FM

“Είμαστε όλοι καλά. Ευτυχώς το συμβάν έληξε. Είχε πολλά σχολεία μετά το ματς, βγάζαμε φωτογραφίες, είχε αδειάσει το γήπεδο. Σε εκείνο το σημείο δεν είχε φωτισμό. Δεχθήκαμε τέσσερα άτομα επίθεση, 30 κουκουλοφόρων με καλυμμένα τα πρόσωπα. Δε μας αγγίξανε, ήθελαν να πάρουν μόνο την τρομπέτα. Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Αν θέλανε θα μας κάνανε ζημιά. Δε θα γλιτώναμε.

Δεν έχεις καμία θέση στην Αθήνα μας, μου είπε ένας και με έβρισε χυδαία. Ο αρχηγός τους είπε, μην τον αγγίξετε. Σε λίγο ήρθε η σεκιούριτι. Μόνο ο Μαρινάκης δεν με πήρε τηλέφωνο. Μου είπαν αν είναι δικός μας θα τον βρούμε να βγει να ζητήσει συγγνώμη..

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει. Από τον ΠΑΟΚ με ζήτησε η Εθνική. Πάω στην Αθήνα, γιατί με φωνάζουνε. Έρχονται παιδάκια από την Καλαμάτα και από παντού και μου λένε είμαστε ΠΑΟΚ. Αυτό με συγκινεί.

Αν ήταν του ΠΑΟΚ η τρομπέτα θα πέθαινα. Αν είχα αυτήν του ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν θα ζούσα. Με αυτήν του ΠΑΟΚ πήγα το 2004. Το 2008 άλλαξα την τρομπέτα.

Ο Τζαβέλλας άκουσε τόσα μπινελίκια από μια μερίδα, απέναντι από τους επισήμους ψηλά. Τζαβέλα, Γλύκο και εμένα.