«Χάνουμε ευκαιρίες, αλλά…»

317

Ο Βλάνταν ‘Ιβιτς δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά το παιχνίδι, ένα ακόμη παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να το καθαρίσει και αγχώθηκε ως το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για την αστοχία, που είχε και πάλι ο ΠΑΟΚ : “Αν δούμε τις τελικές σ΄ αυτά τα πέντε παιχνίδια, κάποιες ομάδες δεν τις κάνουν σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που κάνει τόσες ευκαιρίες, δείχνει ότι δουλεύει. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι η πρώτη φορά. Ελπίζω ότι θα στρώσει αυτό, και κάθε δύο τρεις φάσεις, θα βάζουμε ένα γκολ. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν κι οι παίκτες. Δουλεύουμε καθημερινά, αυτό μπορεί να στρώσει μόνο με τη δουλειά”.

Για το αν ανησυχεί το ότι δεν τελειώνει τα ματς : “Αυτό είχαμε πει και τα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πολύ πιο νωρίς. Η ομάδα δουλεύει, κάνει προσπάθεια, κυνηγάει το γκολ σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε και κάποια λάθη χωρίς λόγο, αλλά γι΄ αυτά θα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες”.

Για τον Μαλεζά και τον Λέοβατς : “Γύρισε ο αστράγαλός του, ακόμη δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα λείψει, εξετάσεις θα κάνει αύριο. Ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι στον προσαγωγό, δεν είχε παράπονα, έκανε προπονήσεις κανονικά. Στο ημίχρονο ένιωθε μεγαλύτερη ενόχληση, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον κάναμε αλλαγή”.