« Ωριμάζει κάτι πολύ καλό στον Άρη»

41

Μετά και την ανακοίνωση της απόφαση του ΓΕΜΗ που «ξεμπλόκαρε» και τυπικά το θέμα της νέας ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του συλλόγου, Γιάννης Ψηφίδης σε συνέντευξη του έδειξε πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Αrena Fm»:

«Σήμερα που μιλάμε ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει μια ΠΑΕ που δεν έχει καθόλου οφειλές και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο καινούριος Άρης έγινε και πλέον περιμένουμε όλοι να πάει στην Σούπερ Λιγκ και να χτιστεί και να ωριμάσει κάτι πολύ καλό».

Για την επόμενη μέρα: «Αύριο θα έχουμε στα χέρια μας και την εκπροσώπηση της εταιρίας, η οποία περιμένουμε ν΄ ανακοινωθεί μέχρι αύριο. Χωρίς αυτήν δεν μπορεί να προχωρήσει η τράπεζα και το νομικό τμήμα.

Στην γενική συνέλευση μετόχων δήλωσε ο κ. Καρυπίδης ότι το πρώτο του μέλημα θα είναι η οργάνωση μιας εξαιρετικής ομάδας. Στη συνέχεια δήλωσε ότι ‘οι ανακοινώσεις μου και αυτά που έχω πει, θα τα πραγματοποιήσω’. Είναι καλό να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί ο άνθρωπος ό,τι έχει πει μέχρι τώρα το έχει κάνει».

Για τον Α.Σ.: «Στα επόμενα βήματα είναι και το ποσό που υποσχέθηκε στον Α.Σ., γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη. Δεν έχουμε έσοδα και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Γίνεται καλή δουλειά στον Α.Σ. και στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο (Δευτέρα 17/10) πρέπει να γιορτάσουμε το ότι είμαστε 12 μήνες στο τιμόνι του Ερασιτέχνη».

Για τους χώρους στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Η μπουτίκ είναι σχεδόν έτοιμη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε έτοιμο και το κέντρο των ακαδημιών του μπάσκετ. Η πισίνα μας πάει από το καλό στο καλύτερο, έχουμε και την επισκευή του Ποσειδωνίου που πιθανώς να πιάσει Φεβρουάριο και γι’ αυτό υπάρχει και μια πίεση. Η καφετέρια θα λειτουργήσει σε 10-15 μέρες και όλα περπατάνε όπως πρέπει».