Συνάντηση Κοντονή με Αγγελίδη-Μαρινάκη!

25

Πρωτοβουλίες ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας παίρνει ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σε μία προσπάθειά του να πέσουν οι τόνοι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοντονής τηλεφώνησε στον Ιάκωβο Αγγελίδη και συζήτησαν ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε να συναντηθούν και να συζητήσουν για το πως θα καταπολεμηθεί η διαφθορα στο ποδόσφαίρο. Αυτή η συνάντηση θα γίνει το αργότερο με΄χρι την Παρασκευή.

Στο μεταξύ ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα έχει αύριο στις 12:00 συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στο πλαίσιο των επαφών με θέμα τη βία με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι.

  • sterzo54

    να ισχύσει ότι ισχύ για όλες της ομάδες δεν θέλει να κατέβει στην τούμπα 3-0 άνευ αγώνα -15 βαθμούς όπως έκαναν εμάς Πέρση τι θα πει 300 αστυνόμοι ποιος τους πληρώνει αυτούς όταν έπεσε ο γυαλάκιας από την εξουσία έλπιζα ότι θα αλλάζανε πολλά άλλα και αυτοί τα ίδια κάνουν παίζουν το παιχνίδι του χοντρού τελικά τι δεξιά τι αριστερά όλοι στο ίδιο καζάνι ούτε ένα εύρω φόρο στο κωλοκρατος των Αθηνών