Σύσκεψη για… συγχρονισμό

13

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει και στον ΠΑΟΚ μετά το… φιάσκο με τον Γκαλίτσιο, αποφάσισαν να βάλουν κάτω τα μεταγραφικά.

Ίσως και σήμερα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, οι τέσσερις που συγκροτούν την άτυπη επιτροπή των μεταγραφών, θα καθίσουν σ΄ ένα τραπέζι για να βάλουν κάτω τα μεταγραφικά.

Αγγελίδης, Βεζυρτζής, Άρνεσεν και Τούντορ θα αποφασίσουν αφενός σε ποιες θέσεις επείγει η ενίσχυση σ΄ αυτή την περίοδο και αφετέρου, το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν.

Στο διάστημα, που προηγήθηκε, ο Τούντορ μετέφερε τις απόψεις του στον Άρνεσεν, εσχάτως είχε και μια συνάντηση γνωριμίας με τον Βεζυρτζή, ενώ ο Άρνεσεν έχει ξεκινήσει την έρευνα αγοράς για να βρει τους παίκτες, που κατά τον προπονητή του ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτηθούν.

Το βέβαιο είναι ότι στην πρώτη θέση της λίστας υπάρχει ο επιτελικός χαφ, που για τον Τούντορ κρίνεται αναγκαία η απόκτησή του, για τις υπόλοιπες θέσεις, οι αποφάσεις θα παρθούν σ΄ αυτή τη σύσκεψη.

Ο Άρνεσεν φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές για κάποιους παίκτες, τους οποίους θα ήθελε κι ο Τούντορ, ωστόσο με τα νέα δεδομένα θα πρέπει να συζητηθούν αυτά τα ονόματα και με τον Βεζυρτζή, να συμφωνήσουν όλοι, πριν πάει κάθε θέμα στον Ιβάν Σαββίδη. Ακόμη και σήμερα, είναι σαφές ότι ο τελευταίος λόγος ανήκει στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ…

Τα πράγματα στα μεταγραφικά δεν μπορούν να πάρουν εύκολα τον δρόμο τους, αφενός γιατί πάντα χρειάζεται η έγκριση του μεγαλομετόχου κι αφετέρου γιατί σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την Τούμπα, από την πλευρά του Σαββίδη δεν έχει αποσαφηνιστεί το μεταγραφικό μπάτζετ.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν Άρνεσεν και Βεζυρτζής; Πόσα χρήματα μπορούν να διατεθούν για αγορές και μέχρι ποιο ύψος θα πρέπει να είναι τα συμβόλαια των νέων παικτών; Σ΄ αυτές τις ερωτήσεις δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Από την πλευρά του Σαββίδη, βέβαια, δεν έχει αποκλειστεί τίποτα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει καταστήσει σαφές ότι αν πρόκειται να καλές περιπτώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνουν υπερβάσεις, ωστόσο κάθε περίπτωση θα κρίνεται ξεχωριστά.

Ένας από τους λόγους, που η “τετρανδρία” θέλει να κάνει αυτή τη μεταγραφική σύσκεψη σήμερα ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη – Παρασκευή, είναι η έλευση του Σαββίδη το Σαββατοκύριακο.

Πριν ή μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα θα γίνει ευρεία σύσκεψη παρόντος του Σαββίδη κι εκεί οι “τέσσερις” θα πρέπει να είναι έτοιμοι.

Πηγή : Livesport