Ανατροπή σκηνικού

68

Φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά το αίτημα της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το ΔΑΚ Ευόσμου (χωρητικότητας 2.100 θέσεων) σε κάποια εμπορικά παιχνίδια της νέας σεζόν.

Αν και αρχικά ο ΠΑΟΚ συνάντησε έναν εμπαιγμό από τον Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού, φαίνεται πως η δημοτική αρχή το ξανασκέφτηκε, κι αποφάσισε να δει θετικά το αίτημα για την παραχώρηση του κλειστού.

Ο έφορος της ομάδας, Γρηγόρος Πετρίδης, δήλωσε για το θέμα :

“Την προηγούμενη Τετάρτη 9/8 είχαμε μία επαφή με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, κ.Σούλα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.Χατζηβρέττα και συμβούλους του Δήμου. Η συζήτηση διεξήχθη σε αρκετά καλό κλίμα.

Ο Δήμαρχος είναι θετικός στο να παίξει ο ΠΑΟΚ στον Εύοσμο κάποια παιχνίδια αφού ξεπεραστεί ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά το γήπεδο και όχι την ομάδα. Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τέλος του μήνα πιστεύουμε πως θα δοθεί αίσιο τέλος στο… σήριαλ των τελευταίων μηνών και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά σε κάποια ματς της νέας σεζόν στα Δυτικά της πόλης.

Το αρνητικό κλίμα έχει ανατραπεί, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και πλέον θεωρούμε δεδομένο πως θα πάρουμε τη θετική απάντηση που μας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για τη συζήτηση που είχαμε”.