Για… φούντο ιστορικός σύλλογος

73

Με επιστολή προς την Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) ο ΠΑΣΑΠ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για απαράδεκτες τακτικές και συμπεριφορές της διοίκησης της Ορεστιάδας προς αθλητές, «σύμφωνα με σοβαρές καταγγελίες των μελών και αθλητών της ακριτικής ομάδας στο Σύνδεσμό μας», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. επισημαίνοντας λεπτομερώς τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι αθλητές, τόσο σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα, όσο και σε συνθήκες διαβίωσης, ζητάει από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος κ. Παντελή Ταρνατόρο να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά θέματα που αποτελούν πλήγμα, όχι μόνο για το γόητρο του αθλήματος και την ιστορία του συλλόγου, αλλά κυρίως για την αξιοπρέπεια των αθλητών. Εν αναμονή των προσωπικών ενεργειών του προέδρου της ΕΣΑΠ, που θα οδηγήσουν στην άμεση διευθέτηση του παραπάνω σοβαρού ζητήματος και αιτήματος των αθλητών, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ως φορέας των μελών-αθλητών δηλώνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του για την προάσπιση των αθλητών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, όπως γράφει το Thrakisports, σε αντίθεση με τις αναφορές ότι η Στέλλα Σταματοπούλου παραιτήθηκε μεν από τιμ μάνατζερ της ομάδας αλλά παραμένει στην διοίκηση, στην πραγματικότητα η ίδια έχει επίσης υποβάλει την παραίτησή της τόσο από το ΔΣ του ΤΑΑ όσο και από το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Ορεστιάδας.