«Θα θέλαμε 1-2 σετ…»

54

Ο ΠΑΟΚ έχασε δίκαια με 3-0 σετ από μία πολύ ανώτερη ομάδα, την Πολωνική Σκρα, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιάννης Καλμαζίδης. Στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας την επιμονή που έδειξαν, μη εγκαταλείποντας το παιχνίδι.

Στο αρχικό σχόλιό του τόνισε: “Δε θα έλεγα ότι ξαφνιάστηκα με το αποτέλεσμα. Η Σκρα είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη με παίκτες υψηλού επιπέδου. Καταφέραμε να περιορίσουμε ακραίους να τους κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα στην επίθεση, ήταν ένας από τους στόχους μας. Κόντρα σε μια πλήρης ομάδα όμως μας ξέφυγαν άλλα κομμάτια, όπως οι κεντρικοί και τα σέρβις. Δυστυχώς δε καταφέραμε κάτι παραπάνω. Θα θέλαμε 1-2 σετ. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια κ την επιμονή που είχαμε. Δεν έχουμε τα συνεχόμενα σκληρά παιχνίδια, ενώ η Σκρα έχει στο πρωτάθλημα της τέτοια παιχνίδια. Είναι συνηθισμένη στην πίεση. Ίσως δεν αντέξαμε στην πιέση”.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής: “Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο μπαίνεις για να κερδίσεις. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Αθλητισμός είναι. Αν ήταν απλά τα πράγματα και έπαιζαν ρόλο τα μπάτζετ και τα ονόματα θα ήταν διαφορετικά. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες: “Πιστέυω ότι κανένας δεν είναι εδώ μόνο και μόνο για να περνάει την ώρα του. Όλοι θέλουν το καλύτερο. Είτε παίζουν για ένα πόντο είτε για όλο το ματς όλοι θέλουν να βοηθήσουν το σύνολο. Αυτό το έχει περάσει και το προπονητικό τιμ, αλλά και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν εμπειρία και τίτλους στις πλάτες τους. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Πάντα παλεύουν οι παίκτες μας, άσχετα με το τι έχουμε απέναντι μας. Είτε είναι αντίπαλος η Σκρα είτε κάποια ομάδα που δεν είναι τόσο ψηλά”.