Καλμαζίδης: «Ο Ντάντε ήρθε για να είμαστε στην κορυφή»

92

Ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στον Arena Fm 89,4 για την μεταγραφή του Ντάντε, την νέα σεζόν, αλλά και το παιχνίδι με την Ορεστιάδα.

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για το League Cup: «Είναι ένας από τους στόχους μας, αλλά όχι ο πρωταρχικός. Είναι ένα μικρό τουρνουά, και πρώτος στόχος είναι να προκριθούμε στο final 4 που θα γίνει στην Κύπρο».

Για τον Ντάντε: «Έγινε μια μεγάλη υπέρβαση από τον ΑΣ ΠΑΟΚ και τον Θανάση Κατσαρή, προκειμένου να είμαστε και πάλι στην κορυφή. Δεν είναι μόνο ο Ντάντε αλλά και τα άλλα παιδιά. Η παγκόσμια κοινότητα του βόλεϊ συζητά για αυτό. Είναι ένα ακόμα βήμα, σιγά-σιγά, για να γίνει γνωστός ο ΠΑΟΚ παντού».

Για το πρωτάθλημα: «Δε μου αρέσει η λέξη φαβορί. Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους και για τον κόσμο, για κατανάλωση. Μικρό ρόλο παίζει ποιος είναι το φαβορί. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Είμαστε διεκδικητές, άλλα όχι μόνοι μας. Και όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Υπάρχει ο Παναθηναϊκός, η Σύρος, ο Παμβοχαϊκός».

Για το ματς με την Ορεστιάδα: «Είμαστε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα. Το ότι έχουμε καλούς παίκτες, δε σημαίνει ότι είμαστε ομάδα ακόμα. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε όπως πρέπει».