Τέλος η δωρεάν άθληση στο Καυτανζόγλειο

27

Τσάμπα τέλος, ακόμη κι όταν πρόκειται για εθνικά στάδια! Η διοίκηση του Καυτανζογλείου πήρε μια ακατανόητη απόφαση, να χρεώνει πλέον τους ερασιτέχνες αθλητές, τους ελεύθερα αθλούμενους και όλους όσοι χρησιμοποιούν το βοηθητικού του σταδίου για να προπονηθούν.

Το βοηθητικό του Καυτανζογλείου, το οποίο βρίσκεται ούτως ή άλλως σε κακή κατάσταση (μόλις 10 χρόνια μετά την ολική ανακατασκευή του Σταδίου), είναι το μοναδικό γήπεδο στίβου σε όλο τον Δήμο Θεσσαλονίκης!

Η διοίκηση του σταδίου αποφάσισε να πληρώνουν εισιτήριο 5 ευρώ το μήνα όσοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν κι άλλα 5 ευρώ, σύνολο 10, εφόσον θέλουν να χρησιμοποιήσουν και τα βάρη.

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο είναι κληροδότημα του Λυσίμαχου Καυτανζόγλου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και φυσικά αυτή η κοντόφθαλμη απόφαση της διοίκησής του, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, στον κόσμο, που ως τώρα είχε ένα γήπεδο για να αθληθεί ελεύθερα.

Πριν από λίγα χρόνια, η διοίκηση του Σταδίου επέλεξε να κλείσει τον χώρο δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο και να τον παραχωρήσει σε ιδιώτη, προκειμένου να τον εκμεταλλεύεται ως πάρκινγκ. Τώρα ήρθε και η χρέωση στο βοηθητικό…

  • stelakos39

    oloi athlites to pezoun eno den eine ,yparxoun athlites pou plironoun st somateia,eno o aplos kosmos tzampatziz.douleua se dimotiko stadio 4 xronia k nai osoi exoun deltia k eine se somatia dikaiounte polla perissotera ap ton kosmo pou athlite tzampa

  • BOTSIEK

    Θα μπορούσαν πολύ απλά να ορίσουν αυστηρό ωράριο για τους ελεύθερα αθλούμενους, οπώς γίνεται παντού. Το ότι είσαι σε σωματείο δε σημαίνει ότι είσαι και καλός αθλητής και το λέω εγώ που ασχολήθηκα με το στίβο 14 χρόνια και έχω πανελλήνιες νίκες.Προτείνω τότε να δημιουργηθεί ένα σωμματείο να γραφτούν εκεί οι μέχρι τώρα ελεύθερα αθλούμενοι χωρίς συνδρομή να βγάλουν δελτίο και να μπουν δωρεάν!!!