«Να έρθουν και άλλες νίκες»

35

Ο Ηρακλής πέτυχε την πρώτη του νίκη για την φετινή σεζόν στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης με τον Σάββα Παντελίδη να τονίζει πως πρέπει να έρθουν οι νίκες και στο πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά:

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Εδωσαν ό,τι μπορούσαν. Καταλάβανε όσα είπαμε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Από αυτό το παιχνίδι είχαμε να χάσουμε περισσότερα πράγματα, παρά να κερδίσουμε. Μια πιθανή ήττα θα ήταν μαχαιριά. Είχαμε πάθος, κερδίσαμε μονομαχίες. Εδώ πάνω θα πρέπει να χτίσουμε και να προχωρήσουμε. Ημασταν καλύτεροι και το σκορ είναι δίκαιο. Δεν κάναμε τίποτα. Είμαστε σε δεινή θέση στο πρωτάθλημα και εκεί θα πρέπει να έρθουν οι νίκες».

Για τους παίκτες που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις: «Ένα κέρδος από το παιχνίδι είναι πως δείχνουν κάποια παιδιά πως είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ευχάριστο για μένα αυτό. Ο Πασάς δεν άλλαξε θέση, απλώς άλλαζε θέσεις με τον Περόνε. Ο Μοντέιρο νομίζω πως η θέση του είναι στον άξονα και όχι στα άκρα».

Για το αν χωράνε στην ενδεκάδα οι Λεοζίνιο και ο Μοντέιρο μαζί: «Ας κερδίζει η ομάδα και ας μην παίζει κανένας».

Για τον τραυματισμό του Ζιαμπάρη: «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Μου είπανε πως καλύτερα να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Θα έκανα αλλαγή τον Περόνε που είχε καιρό αποχής και τον Στάμου που επίσης έπαιξε για πρώτη φορά. Αλλά αναγκαστήκαμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θέλουμε όλους τους βαθμούς. Για εμένα δεν υπάρχει προγραμματισμός βαθμών. Θα χαμογελάσουμε σήμερα, δεν μπορούμε να γελάμε. Αύριο θα είναι απλώς καλύτερη ημέρα στην προπόνηση. Χρειάζονταν αυτή η νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε ακόμα και στην προπόνηση».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Σίγουρα με απασχολεί. Είναι νωρίς για να πω περισσότερα πράγματα. Εχω σκεφτεί πράγματα, εννοώ για ανάγκες σε θέσεις».