Έμεινε ελεύθερος λόγω… κορονοϊου ο Μακ!

Παρελθόν από την Κόνιασπορ αποτελεί ο Ρόμπερτ Μακ, περίπου δυο μόλις μήνες μετά την απόκτηση του από την Ζενίτ, λόγω του Κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σλοβάκος πρόσφατα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία εξέφραζε την ανησυχία του, τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και στο πλευρό της οικογένειας του.

Πλέον ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είναι ελεύθερος, για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με φόντο την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ενημέρωση των Τούρκων:

«Ο ποδοσφαιριστής μας, Ρόμπερτ Μακ ο οποίος έκανε ατομικές προπονήσεις με την ομάδα μας. Ο ίδιος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ότι ανησυχούσε για την οικογένεια του λόγω επιδημίας του Κορονοϊού και ήθελε να είναι μαζί τους την δεδομένη χρονική στιγμή. Τονίζοντας ότι η αβεβαιότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην λήψη αυτής της απόφασης, ο Μακ ζήτησε να αξιολογηθεί ανθρώπινα το αίτημα του και να τερματιστεί το συμβόλαιο του. Εκτιμώντας την δύσκολη κατάσταση, η Κόνιασπορ τερματίζοντας την συνεργασία κοινή συναινέσει. Ευχαριστούμε τον Ρόμπερτ Μακ για την προσφορά του».