Έχει κι η Ντόρτμουντ… Σαλπιγγίδη

531

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε σήμερα 5-1 την Βόλφσμπουργκ, αλλά στο Βεστφάλεν Στάντιον δεν είχε μόνο χαρές και πανηγύρια!

Είχε αποδοκιμασίες, μπινελίκια και πανό εναντίον του αρχηγού της Μπορούσια από τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του!

Ο Ματς Χούμελς έκανε γνωστό τις προηγούμενες μέρες ότι το καλοκαίρι θέλει να πάει στην Μπάγερν κι αυτό έκανε… Τούρκους τους οπαδούς της Μπορούσια.

Από το ζέσταμα ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες, την ώρα του αγώνα σε κάθε επαφή του με την μπάλα ακούγονταν σφυρίγματα, τα οποία προσπαθούσαν να σκεπάσουν άλλοι οπαδοί της Μπορούσια με χειροκροτήματα!

Στο πέταλο σηκώθηκε το πανό της φωτογραφίας, με το οποίο οι φανατικοί οπαδοί του ζητούσαν να… πάρει δρόμο και μάλιστα αμέσως!

“Ο καπετάνιος (σ.σ. αρχηγός) πηδάει πρώτος από το καράβι. Καλύτερα αμέσως!” έγραφε το πανό, που σήκωσαν οι οπαδοί.

Το χειρότερο για τον Χούμελς είναι πως από το πέταλο των φανατικών ακούστηκε και υβριστικό σύνθημα, το οποίο τον χαρακτήρισε “π… γιο”.

“Πρόκειται για 300, που ποτέ δε με συμπαθούσαν. Δεν ήταν 80.000. Δεν είμαι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποδοκιμάζεται από οπαδούς της ομάδας του” σχολίασε ο Ματς Χούμελς, το μέρος του οποίου πήραν όλοι οι αξιωματούχοι της Μπορούσια.

“Έχουμε ξαναπεί ότι απαγορεύεται να αποδοκιμάζεται ποδοσφαιριστής, που φορά τη φανέλα της Μπορούσια” είπε ο τεχνικός διευθυντής, Μίχαελ Τσορκ.