Ανακοίνωσε Γιόχανσον η Ρεν

32

Την απόκτηση του πρώην μέσου της ΑΕΚ,  Γιάκουμπ Γιόχανσον, ανακοίνωσε η Ρεν, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Γιόχανσον δήλωσε για αυτήν του την μεταγραφή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην Ρεν. Από την στιγμή που ήρθα εδώ, είδα μία ομάδα πολύ οργανωμένη με ένα ιδανικό προπονητικό κέντρο και ένα στάδιο καταπληκτική. Μου είχαν ήδη μιλήσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της εδώ. Ανυπομονώ να ανακαλύψω το γαλλικό πρωτάθλημα και να φορέσω τα καινούργια μου χρώματα. Το πλάνο που μου προτάθηκε ήταν ξεκάθαρο και φιλόδοξο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που έκαναν εφικτή την άφιξη μου εδώ»,

Ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεν δήλωσε:

«Ο Γιάκουμπ έχει μία τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία είτε με την εθνική της χώρας του είτε με τον πρώην σύλλογο του, όπου ήταν αρχηγός για χρόνια. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό Οι επαφές ήταν πολυάριθμες και συχνές, για να του εξηγήσουμε το πλάνο της Ρεν. Εκτιμήσαμε την πρόοδο που είχε στο τραυματισμένο του γόνατο και όλα όσα είδαμε ήταν πολύ θετικά. Επιλέγοντας το πλάνο μας, ο Γιάκομπ θα μας προσφέρει την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του».