Αυτά είπε ο Άκπομ στην Αγγλία

Ο Τσούμπα Άκπομ ανακοινώθηκε επίσημα από την Μίντλεσμπρο και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της αγγλικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ ενώ δήλωσε έτοιμος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά είπε:

“Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να υπογράφω σε αυτή την ομάδα, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της Μίντλεσμπρο. Ελπίζω ότι θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Γνωρίζω ότι είναι ο στόχος της ομάδας και θέλω να την βοηθήσω για να τον πετύχει. Όταν μια ομάδα όπως ο Μίντλεσμπρο ενδιαφέρεται για σένα, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να σε πείσει, είναι ένας κορυφαίος σύλλογος.

Το διάστημα που πέρασα στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Ήταν σαν μια ανανέωση για μένα. Διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, διαφορετική κουλτούρα, όλα ήταν διαφορετικά εκεί. Έχω μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψω στην Αγγλία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω καλά.

Γνωρίζω την Τσάμπιονσιπ, έχω παίξει τόσο με την Χαλ όσο και με την Μπράιτον, όταν και οι δυο πήραν την άνοδο. Ελπίζω να δώσω και εγώ μια ώθηση για την άνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ.

Ο προπονητής μου φάνηκε πολύ πειστικός. Έχει ένα πλάνο και όλοι οι παίκτες χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά και να ακολουθήσουν το σκεπτικό του. Είμαι έτοιμος να τον συναντήσω και έτοιμος να δουλέψω μαζί του.

Είναι μια καλή ομάδα η Μίντλεσμπρο και έχει καλούς επιθετικούς. Μπορούμε όλοι να δώσουμε όλοι μας μια ώθηση, αυτό πρέπει να γίνει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ, για αυτό και δεν υπάρχει μια μόνο μόνιμη ενδεκάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στην ομάδα, ανυπομονώ να αγωνιστώ”.