Γερμανία : Επίθεση σε δημοσιογράφο!

28

Στην Ελλάδα συχνά – πυκνά οι δημοσιογράφοι δέχονται επιθέσεις, διότι γενικώς πολλοί δεν αντέχουν την άποψη που δεν τους αρέσει, αλλά τελικά αυτά συμβαίνουν και σε… πολιτισμένες ποδοσφαιρικά χώρες, έστω κι αν εκεί πραγματικά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα του σεβασμού, που πάντα υπάρχει.

Τελευταία έχει βρεθεί στό στόχαστρο των οπαδών της Ντόρτμουντ ένας από τους πιο παλιούς και κορυφαίους σχολιαστές του SKY SPORTS, που μεταδίδει τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα.

Πρόκειται για τον 65χρονο Ελβετό, Μαρσέλ Ράιφ, από τους πιο γνωστούς σπόρτ-κάστερ στη Γερμανία, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Ντόρτμουντ, καθώς έφτασε με το αυτοκίνητό του στο γήπεδο το προηγούμενο Σάββατο για να περιγράψει το Ντόρτμουντ – Σάλκε.

Την Τρίτη στη Δρέσδη, ο ίδιος σπορτ-κάστερ πήγε να περιγράψει το Ντιναμό Δρέσδης – Ντόρτμουντ για το Κύπελλο, κι από το πέταλο των οπαδών της Ντόρτμουντ, του πέταξαν ένα πλαστικό ποτήρι με μπύρα, καθώς περνούσε από μπροστά.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν είναι από τους αγαπημένους του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει προηγούμενα μαζί του και μετά το παιχνίδι με την Σάλκε έκανε δηλώσεις εναντίον του, επειδή στον δημοσιογράφο δεν άρεσε ο πανηγυρισμός των Ομπαμεγιάνγκ και Ρόις με τις μάσκες.

“Στον Ράιφ δεν φάνηκε αστείος ο πανηγυρισμός. Στη ζωή του μάλλον δεν υπάρχει τίποτα αστείο” είπε ο προπονητής της Ντόρτμουντ. “Όταν ακούν οι οπαδοί τέτοιες δηλώσεις δεν είναι παράξενα τα όσα συμβαίνουν” απάντησε ο δημοσιογράφος.

Το ωραίο, είναι πως παρά την κόντρα που άνοιξε, το SKY SPORTS στηρίζει απόλυτα τον δημοσιογράφο του.

“Δεν γεννάται θέμα. Ο Μαρσέλ Ράιφ θα πάει να περιγράψει και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ντόρτμουντ” δήλωσε υπεύθυνος του καναλιού…