«Δεν ήμουν στα πλάνα του προπονητή»

84

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ζάιρο, μίλησε για τη μεταγραφή του στην Κροατία και την Χάιντουκ και τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για τη μεταγραφή του στη Χάιντουκ: «Ήμουν για διακοπές στην Βραζιλία και έπρεπε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ για προετοιμασία, γνωρίζοντας ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Δέχθηκα την κλήση των ανθρώπων της Χάιντουκ και αμέσως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, γιατί γνώριζα ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Άκουσα και για τους οπαδούς της και ήθελα να πάω στην Χάιντουκ».

Για το επίπεδο του κροατικού πρωταθλήματος σε σχέση με τις άλλες χώρες που έχει αγωνιστεί: «To κροατικό πρωτάθλημα είναι λίγο καλύτερο από το σλοβακικό και στα ίδια επίπεδα με την Ελλάδα. Στο ΠΑΟΚ, είχα προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ, που στο παρελθόν προπόνησε την Χάιντουκ και έτσι γνώριζα για το κροατικό πρωτάθλημα».

Για την συνεργασία του με τον Τούντορ: «Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του, όπως και με κανέναν προπονητή μου. Οι οπαδοί βέβαια ήταν εξαγριωμένοι με τα κακά αποτελέσματα και εγώ είχα την ατυχία να τραυματιστώ και να μην παίξω πολλά ματς στον ΠΑΟΚ».