Επαφές Ερυθρού Αστέρα με Πρίγιοβιτς!

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στην επικαιρότητα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αφήσει μια για πάντα την Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με αναφορά της σερβικής ιστοσελίδας mozzartsport ο Σέρβος άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα για να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

“Ενώ οι οπαδοί, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ερυθρού Αστέρα απολαμβάνουν τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι με την Παρτιζάν, μια μέρα αργότερα έρχονται περισσότερα καλά νέα για τους υποστηρικτές των “ερυθρόλευκων”.

Η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει να δημιουργήσει μια ντριμ τιμ για την επόμενη σεζόν, οπότε μετά τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, υπάρχουν πληροφορίες για μια ακόμα πολύ δυνατή μεταγραφή αλλά αυτή την φορά για την επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με τον mozzartsport o παίκτης που ενδιαφέρον τον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που παίζει στη Σαουδική Αραβία, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί επαφή και ότι και οι δύο πλευρές είναι πρόθυμες να συνεργαστούν.

Το ποσό των 10.000.000 ευρώ που έδωσε η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2018 καθώς και το τεράστιο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς στο Ριάντ, αποτελούν το… φρενάρισμα της αμοιβαίας επιθυμίας συνεργασίας.

Τις επόμενες μέρες, θα συζητηθεί ένα πιθανό μοντέλο “διαζυγίου” του Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ και ο δανεισμός όπως στην περίπτωση του Σεκού Σανόγκο μπορεί να αποδειχθεί η πιο ρεαλιστική επιλογή”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας.