Η απάντηση της Μπαρτσελόνα

43

Τοποθετήθηκε και επίσημα ο Καταλανικός σύλλογος για τις διαρροές που τους ήθελαν να έχουν παρατυπήσει γστη διαδικασία μεταμόσχευσης στον Ερίκ Αμπιντάλ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Mε αφορμή τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σχετικά με την μεταμόσχευση στην οποία υποβλήθηκε ο τωρινός τεχνικός της πρώτης ομάδας Ερίκ Αμπιντάλ, η Μπαρτσελόνα αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε παρατυπία, όπως έκανε και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος και οι υπεύθυνοι της κλινικής.

Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε δεν περιλαμβάνει ένα σημαντικό γεγονός όπως είναι ότι η έρευνα μπήκε στο αρχείο από τον αρμόδιο δικαστή στη Βαρκελώνη, με ημερομηνία 18 του περασμένου Μαΐου, κάτι που πλήττει την τιμιότητα του Ερίκ Αμπιντάλ, όλων των εμπλεκόμενων φορέων, της Μπαρτσελόνα και του πρώην προέδρου της Σάντρο Ροσέλ.

Ο σύλλογος λύπαται για την διαρροή πληροφοριών για ένα θέμα τόσο ευαίσθητο και επιβεβαιώνει την υποστήριξή του στον Ερίκ Αμπιντάλ και στο ίδρυμά του, για να συνεχίσει να βοηθά στη βελτίωση της ζωής παιδιών και νέων που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις».