Η Παρί απάντησε για το ύποπτο ματς

27

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά από δημοσίευμα της “L’ Εquipe” που αποκάλυψε πως το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League θεωρείται ύποπτο για χειραγώγηση. Μάλιστα, υψηλόβαθμο στέλεχος των Σέρβων φέρεται να στοιχημάτισε υπέρογκο ποσό στην ήττα της ομάδας του. Το παιχνίδι τελείωσε 6-1 υπέρ της Παρί, η οποία με ανακοίνωσή της έσπευσε να διαχωρίσει την θέση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη έκπληξη η Παρί Σεν Ζερμέν ανακαλύπτει, αυτή την Παρασκευή, άρθρο της ιστοσελίδας της Equipe για υποψίες χειραγώγησης του αγώνα της 3ης Οκτωβρίου για το Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με στοιχηματισμό από πλευράς ανθρώπων από την Σερβία.

Ο σύλλογος απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση  με αυτές τις υποψίες και ξεκαθαρίζει πως κανένα αρμόδιο τμήμα ερευνών δεν έχει καλέσει την Παρί για να καταθέσει στο πλαίσιο σχετικής έρευνας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στη διάθεση των ερευνητών και δεν θα ανεχτεί την παραμικρή ζημιά στο ίματζ της, ούτε οι διοικούντες της. Με αυτά υπόψη, ο σύλλογος διατηρεί το νόμιμο δικαίωμά του να πάρει νομικά μέτρα απέναντι σε οποιονδήποτε θα συκοφαντήσει το σύλλογο και τους διοικούντες του.

Ο σύλλογος επαναλαμβάνει πως είναι βαθύτατα αφοσιωμένος στη θεμελιώδη αρχή του αθλητισμού που θα είναι πάντα η ακεραιότητα των ανθρώπων που παίρνουν μέρος στις διάφορες αθλητικές διοργανώσεις”.