«Κάντε σεξ, αλλά παίξτε και μπάλα»

Για τα κακά αποτελέσματα της Στεάουα Βουκλουρεστίου ευθύνεται το πολύ… σεξ των παικτών! Ο ιδιοκτήτης του ρουμανικού συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, πιστεύει ότι γνωρίζει τι φταίει για τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Η πολύ λάθος προπόνηση των παικτών».

Η νικήτρια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1986, ο πιο επιτυχημένος σύλλογος της Ρουμανίας με 26 εθνικούς τίτλους, απέτυχε να κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της και ο Μπεκάλι δήλωσε ότι ευθύνονται οι παίκτες που έκαναν υπερβολικό σεξ!

«Οι παίκτες μου κάνουν πολύ συχνά έρωτα με τις φιλενάδες τους, γι’ αυτό και δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ταργκοβίστε, η οποία άφησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην 4η θέση της κατάταξης, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλουζ.

Ο 61χρονος Μπεκάλι, ο οποίος απέκτησε μεγάλη ακίνητη περιουσία μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989 και υπηρέτησε ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επαίνεσε τον προπονητή της Κλουζ, Νταν Πετρέσκου, παλιό δεξιό αμυντικό της Τσέλσι και της Σαουθάμπτον, για την απόλυτη πειθαρχία που έχει επιβάλει στην ομάδα του.

«Κοιτάξτε τον Νταν Πετρέσκου», είπε ο Μπεκάλι και πρόσθεσε. «Οι παίκτες της Κλουζ κάνουν σεξ μόνο μία φορά την εβδομάδα. Συναντούν γυναίκες μόνο μία φορά την εβδομάδα. Αν ο επιθετικός μας Φλορινέλ Κόμαν ξεκουραζόταν λίγο… αλλά το μυαλό του είναι αλλού».

Πάντως, στον Μπεκάλι δεν έχουν απαντήσει παίκτες και παράγοντες της Κλουζ για το μειωμένο σεξ που τους καταλογίζει, αλλά ούτε και ο Κόμαν, τον οποίο κατηγόρησε ότι το μυαλό του βρίσκεται μόνο στις γυναίκες.