Καταγγελίες Ντι Μαρία για Ρεάλ

Τι επιρροή μπορεί να έχει μια ομάδα πάνω στους ποδοσφαιριστές της, όταν αυτοί συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των εθνικών τους ομάδων;

Ο Αργεντίνος Ντι Μαρία δίνει μια καλή απάντηση σ΄ αυτό το ερώτημα, από την προσωπική του εμπειρία. Όπως αποκάλυψε σήμερα, η Ρεάλ του ζήτησε εγγράφως(!) να μην παίξει στον τελικό του Μουντιάλ με την Γερμανία!

Ο Ντι Μαρία ήταν τραυματίας με μυϊκό πρόβλημα στον τετρακέφαλο και πάλευε να το ξεπεράσει για να παίξει στον μεγάλο τελικό.

“Το πρωί του τελικού, πήρα ένα έγγραφο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μου έλεγε ότι δεν πρέπει να παίξω. Αμέσως το έσκισα και το πέταξα. Είναι ότι χειρότερο μου συνέβη στη ζωή μου. Αν και ήμουν τραυματίας, μετά απ΄ αυτή την επιστολή, είπα στον Σαμπέγια ότι θέλω να παίξω. Ήταν δική του απόφαση να μην με χρησιμοποιήσει”, δήλωσε ο Ντι Μαρία σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Σ΄αυτή τη συνέντευξη, ο Αργεντίνος κατέστησε σαφές ότι το γυαλί με την Ρεάλ είχε ήδη σπάσει κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που τελικά πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

“Αυτά που έλεγαν ότι έφυγα για να πάρω παραπάνω χρήματα, είναι αστεία. Δεν ήμουν αυτός που ήθελε να φύγει από την Ρεάλ. Τα χρήματα που πήρε για μένα, η Ρεάλ τα ήθελε. Ο μοναδικός της στόχος, ήταν να με πουλήσει και κάποιος πρέπει να φεύγει, όταν βλέπει πως είναι ανεπιθύμητος” είπε ο Ντι Μαρία, που τα… έχωσε και στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

“‘Εμαθα πως είπε ότι μου πρότεινε το μεγαλύτερο συμβόλαιο μετά απ΄ αυτό του Ρονάλντο. Για να πάρω όσα παίρνει ο Ρονάλντο, θα πρέπει να έχω κερδίσει κι εγώ τη Χρυσή Μπάλα. Δεν τον ξέρω καλά τον Πέρεθ. Δεν ήρθε ούτε καν στις υπογραφές, όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου”, είπε.