Κορονοϊός: Οι οπαδοί της Αταλάντα ζητούν να τελειώσει η σεζόν!

Ολόκληρη η Ιταλία μετράει βαριές απώλειες από την επέλαση του Κορονοϊού, με το Μπέργκαμο να έχει πληγεί και αυτό σοβαρά. Με αφορμή αυτό οι οργανωμένοι οπαδοί της Αταλάντα ζητούν από την ομάδα τους να δοθεί ένα τέλος στη σεζόν, στην μνήμη των  χιλιάδων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους.

Ο αρχηγός τους οπαδών , Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι συγκίνησε με τα λόγια του και τόνισε ότι «με την επιστροφή στους αγώνες, δε σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε και στην κανονικότητα», στην επιστολή του  στον πρόεδρο της ομάδας Αντόνιο Περκάσι.

Αναλυτικά:

«Το Μπέργκαμο και οι άνθρωποι του προηγούνται από την ομάδα. Πρόεδρε Περκάσι, το ιστορικό μακελειό στην πόλη μας αξίζει μια ανάλογα μοναδική και ιστορική απόφαση. Προκύπτει φυσικά σε μένα η σκέψη ότι το πιο πιθανό για την Αταλάντα είναι η σεζόν να τελειώσει εδώ. Μπορεί να μην είναι ρεαλιστικό, αλλά θέλω να σκέφτομαι ότι η Αταλάντα είναι παράδειγμα για όλους σε αυτόν τον πόλεμο, ανεξάρτητα από ό,τι πουν οι αρχηγοί του αθλήματος. Απλά σκεφτείτε πόσους υποστηρικτές της Αταλάντα πήρε μακριά αυτός ο ιός. Το να πιστεύουμε ότι η επιστροφή στους αγώνες ισοδυναμεί με επιστροφή στην κανονικότητα, θα σήμαινε ότι δεν σεβόμαστε εκείνους που έκλαψαν και έδωσαν τη ζωή τους για το Μπέργκαμο. Υπάρχει πάντα χρόνος για να επιστρέψει η Αταλάντα και μια μέρα θα πάρουμε σίγουρα το Σκουντέτο. Αλλά προς το παρόν, το να πανηγυρίζουμε για ένα γκολ του Γκόμες δεν έχει πια νόημα».