Κουρτουά: “Στη Μαδρίτη είναι η καρδιά μου”

13

Ο Τιμπό Κουρτουά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βελγική “sport”μίλησε για την Τσέλσι και παράλληλα απάντησε στις φήμες που τον θέλουν κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του:

«Είχαμε πει ότι θα ξανά μιλήσουμε τον Φεβρουάριο γιατί τον Ιανουάριο ο σύλλογος είχε άλλα πιο σημαντικά θέματα. Κανονικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα ανανεώσω. Είμαι χαρούμενος εδώ και πηγαίνουμε σε ένα μονοπάτι που φανερώνει δίψα για περισσότερες επιτυχίες. Τα σημάδια είναι θετικά. Το ίδιο δείχνουν να θέλουν να κάνουν και με τον Αζάρ, οπότε αυτό μου δίνει μια έξτρα διαβεβαίωση.

Όταν είπα ότι το μέλλον μας θα συνδέεται, αστειευόμουν. Αλλά είναι αυτός που το 90% του κόσμου συνδέει το όνομά του με αυτό της Τσέλσι. Στην Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι, στην Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο, σε εμάς είναι ο Αζάρ. Όσον αφορά τα λεφτά, είναι λογικό όταν είσαι ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως στο επάγγελμά σου να έχεις μια άνετη ζωή (σ.σ αναφερόμενος στο ότι πάει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος κίπερ στον κόσμο).

Η κατάσταση για μένα και την Μαδρίτη είναι γνωστή. Μένουν εκεί τα δυο μου παιδιά με τη μητέρα τους. Με την κόρη μου μιλάμε μέσω Facetime, ο γιος μου είναι πολύ μικρός για να το κάνει, και μου λέει συνέχεια ότι της λείπω. Όταν βρίσκω ευκαιρία κάνω ταξίδια εκεί. Ναι, η καρδιά μου είνα στην Μαδρίτη. Είναι λογικό και πιστεύω και κατανοητό. Το σίγουρο είναι ότι μια μέρα θα γυρίσω εκεί. Αγαπώ την πόλη, αγαπώ την Ισπανία.

Καταλαβαίνω τις φήμες για την Ρεάλ, αλλά δεν δίνω σημασία. Είμαι επικεντρωμένος στην Τσέλσι»