Κυριάκος Παπαδόπουλος : Υπήρχε λόγος που τον κράτησε το Αμβούργο!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι εδώ και σχεδόν δυο χρόνια ανενεργός στο Αμβούργο (έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές σε δύο χρόνια!), αλλά η ομάδα του προτίμησε να τον κρατήσει και να του πληρώνει κανονικά στο συμβόλαιο (περίπου 2 εκατομμύρια το χρόνο), παρά να τον αφήσει με κάποιο τρόπο ελεύθερο.

Ο λόγος;

Όπως αποκαλύπτει η Sport Bild, στο συμβόλαιο του Παπαδόπουλου υπάρχει όρος, που αναφέρει ότι αν φύγει από το Αμβούργο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, το Αμβούργο θα πρέπει να πληρώσει στη Λεβερκούζεν, από την οποία τον αγόρασε ΟΛΑ τα μπόνους επίτευξης στόχων, όπως της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου (παρότι το Αμβούργο παίζει στη Β΄Εθνική) και μεταξύ άλλων, ένα μπόνους ενός εκατομμυρίου ευρώ, αν θα ήταν 20 φορές στην αποστολή της ομάδας σε μία σεζόν!

Ο Παπαδόπουλος στο μεσοδιάστημα ήταν κοντά σε συμφωνία τόσο με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όσο και με μια ομάδα στην Κίνα, αλλά η μετακίνησή του στη Ρωσία είχε ναυαγήσει, ενώ στη Κίνα αρνήθηκε να πάει την τελευταία στιγμή, φοβούμενος την εξάπλωση του κορονοϊού, κι ενώ είχαν συμφωνήσει σε όλα στα συμβόλαια.

Αν φυσικά πήγαινε είτε στη Ρωσία, είτε στην Κίνα, το Αμβούργο θα έπαιρνε αρκετά χρήματα, ώστε να πληρώσει τα μπόνους στην Λεβερκούζεν.

Η καριερα του Παπαδόπουλου, που έκλεισε τα 27 του χρόνια, βρίσκεται σε κάθετη πτώση τ τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον περιμένει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ήδη στο Αμβούργο ξενοίκιασε το σπίτι του και πλέον μέχρι σε ξενοδοχείο, περιμένοντας να τελειώσει η σεζόν και να φύγει.