«Κόντρα» Λουτσέσκου- Κλοπ

78

Κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου και τον Γιούργκεν Κλοπ, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για την διοργάνωση του UEFA Nation League.

 

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι προβληματισμένος για το γεγονός ότι οι παίκτες του αγωνίζονται ανελλιπώς με την αυξανόμενη κόπωση και τους τραυματισμούς να είναι δύο πολύ ορατά ενδεχόμενα.

Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα καταφέρθηκε κατά του Nation League της UEFA, λέγοντας σε δηλώσεις του

«Τα παιδιά δυστυχώς φεύγουν ξανά για να αγωνιστούν στα παιχνίδια του UEFA Nations League, την πιο ανούσια διοργάνωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε να γυρίσουν πίσω υγιείς και να αγωνιστούν σε πιο απλές διοργανώσεις όπως στην Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ και όλα αυτά. Είναι δύσκολοι οι καιροί για τα παιδιά, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους παίκτες».

Σε αυτό απάντησε ο, εκλέκτορας της Εθνικής Τουρκίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, με τον πολύπειρο τεχνικό να λέει για τον Γερμανό:

«Όταν ο Κλοπ προπονήσει κάποτε μια Εθνική ομάδα νομίζω ότι θα αλλάξει γνώμη. Οι Εθνικές ομάδες θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν ανταγωνιστικά παιχνίδια. Οι δηλώσεις του είναι εγωιστικές».