«Μέγας Αλέξανδρος» και… «Ζλάταν της Σερβίας»

59

Ο «Σέρβος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς» και ο «Μέγας Αλέξανδρος» της Σερβίας. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς του σέρβικου Τύπου για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη νίκη επί της Γεωργίας, που “έδωσε” ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Η “Mozzartsport” γράφει: «Η καρδιά των λιονταριών κι ο Μέγας Αλέξανδρος», ενώ σχολίαζοντας την απόδοση του Πρίγιοβιτς αναφέρει: «Κοφτερός! Ο νέος αγαπημένος των Σέρβων φιλάθλων. Δεν μας έκανε εντύπωση. Δεν ήταν μόνο η ομαδικότητά του. Θυσιάστηκε ο ίδιος, πήρε μονομαχίες, μοίρασε μπαλιές. Η παρουσία του Πρίγιοβιτς ήταν πολύ χρήσιμη, αλλά η ικανότητά του ακόμα μεγαλύτερη. Δεν έχει μόνο δύναμη, αλλά και αίσθηση του χώρου και του παιχνιδιού. Ήταν ο παίκτης του αγώνα».

Η “Blicsport” τονίζει: «Ο Σέρβος Ζλάταν, νέος αγαπημένος της Εθνικής». Όσο για την απόδοση του επιθειτικού του ΠΑΟΚ; «Ήρωας! Ο Μέγας Αλέξανδρος! Τι καρδιά που έχει αυτός ο σκόρερ! Ο Πρίγιοβιτς χρειάστηκε πολύ λίγο χρόνο για να βρει δίχτυα. Πολύ γρήγορα από τη στιγμή που ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε αυτό που ήθελε. Στην πέμπτη συμμετοχή του με τη Σερβία, πέτυχε το πρώτο του γκολ που έφερε τη Σερβία στο Μουντιάλ. Επιβεβαίωσε ότι είναι ο Σέρβος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι ο νέος αγαπημένος της Εθνικής».