Μήλον της έριδος για δυο

«Μάχη» για την απόκτηση του επιθετικού της Σάλτσμπουργκ Έρλινγκ Χάλαντ δίνουν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αποτελεί το μήλο της έριδος για τα μεγάλα κλαμπ και όχι άδικα, καθώς οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την Σάλτσμπουργκ έχουν κάνει αυτά να ασχοληθούν μαζί του.

Ο λόγος φυσικά για τον Έρλινγκ Χάλαντ. Ο 19χρονος Νορβηγός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο με τις 22 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις, τα 28 του γκολ και τις 7 ασίστ του να ανεβάσει κατά πολύ την μετοχή του και να είναι έτοιμος να πουληθεί με πολλαπλάσιο νούμερο.

Η Ντόρτμουντ ήταν η πρώτη που τον κάλεσε για συζητήσει στη Γερμανία, ωστόσο στη συνέχεια μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι η Γιουβέντους, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο οι «μπιανκονέρι» φέρονται έτοιμοι να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα πολυετές συμβόλαιο, με απολαβές οι οποίες θα ξεκινούν από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται διατεθειμένοι να πάρουν μεν τον παίκτη, ωστόσο να τον αφήσουν δανεικό στην αυστριακή ομάδα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Όλα αυτά ωστόσο αποτελούν λεπτομέρειες τις οποίες τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και η Σάλτσμπουργκ θα εξετάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα προτού προχωρήσουν στην οριστική τους απόφαση.