Μίνο Ραϊόλα : Mε τις… προμήθειες θα αγόραζε τον ΟΣΕ

Είναι χωρίς αμφιβολία ο νούμερο 1 ατζέντης ποδοσφαιριστών αυτή την εποχή στην Ευρώπη και ειδικά αυτό το καλοκαίρι, τίναξε την μπάνκα στον αέρα με τους τρεις παίκτες, που πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μίνο Ραϊόλα, γόνος Ιταλών μεταναστών στην Ολλανδία, πήγε στην Γιουνάϊτεντ τον Πογκμπά, τον Ιμπραήμοβιτς και τον Μκιταριάν και τις προμήθειες, που εισέπραξε, θα μπορούσε να αγοράσει τον ΟΣΕ, που αγόρασαν οι συμπατριώτες του Ιταλοί, με 45 εκατομμύρια ευρώ.

Για την πώληση του Πογκμπά, πήρε από την Γιουβέντους 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τα deal με τον Πογκμπά και τον Ιμπραήμοβιτς πήρε από την Μάντσεστερ άλλα 10 εκατομμύρια προμήθεια.

Άλλα 8 εκατομμύρια ήταν η προμήθειά του για την πώληση του Μκιταριάν και το σύνολο έφτασε στα 43 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε ένα καλοκαίρι, χωρίς να υπολογίζονται οι προμήθειες από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Αν μάλιστα, ο ο Ραϊόλα κατάφερνε να ολοκληρώσει και την πώληση του Λουκάκου από την Έβερτον στην Τσέλσι και του Ματουιντί από την ΠΑΡΙ ΣΖ στην Γιουβέντους, θα μπορούσε να πάρει και μια…. τηλεοπτική άδεια δώρο.