Μίσος, αεροπλανάκι, ξύλο, διακοπή (Videos)

22

Φοβερά πράγματα έγιναν στο Βελιγράδι στο παιχνίδι Σερβίας – Αλβανίας που διακόπηκε στο 41’…

Πριν το παιχνίδι, η Σερβική αστυνομία συνέλαβε περίπου 50 Αλβανούς, οι οποίοι επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο κι ενώ υπήρχε ξεκάθαρη απαγόρευση.

Στο 41’εμφανίστηκε πάνω από το γήπεδο ένα… αεροπλανάκι τηλεκατευθυνόμενο, το οποίο έσερνε μία αλβανική σημαία, με προφανή σκοπό να προκαλέσει τους Σέρβους!

alb

Ο Στέφαν Μήτροβιτς, που παίζει στην Φράιμπουργκ, έπιασε και τράβηξε τη σημαία, οι Αλβανοί παίκτες έπεσαν πάνω του, με πρώτο τον Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα κι ακολούθησε σύρραξη, εντός του αγωνιστικού χώρου, με οπαδούς να πηδούν τα κάγκελα και να προσπαθούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον διέκοψε το παιχνίδι.

Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στους δύο λαούς, λόγω (κυρίως) της διαμάχης για το Κόσοβο, οδήγησε σε απίστευτες καταστάσεις στην πρωτεύουσα της Σερβίας!

Ο φανατισμός στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου της Παρτιζάν ήταν μεγάλος από την προθέρμανση και δείτε τι συνέβη στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων και τα εκκωφαντικά σφυρίγματα των Σέρβων στον αλβανικό ύμνο, τον οποίο με τρομερό πάθος (εκτός ενός παίκτη στον πάγκο…) τραγουδούσαν οι Αλβανοί παίκτες.