Μαραντόνα: «Υπάρχουν ομάδες που είχαν πάντα… πανδημία»

Ο προπονητής της Χιμνάσια, Ντιέγκο Μαραντόνα, στράφηκε κατά των ομάδων που εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού για να μην πληρώσουν τους παίκτες.

Ο Κάρλος Τέβες μίλησε την Τετάρτη (1/4) το βράδυ για τη μάχη κατά του κορονοϊού και τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του μεροκάματου και όχι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα διαφοροποιήθηκε από τον Απάτσε και τόνισε ότι υπάρχουν παίκτες που δεν πληρώνονται και δεν μπορούν να βγάλουν ούτε το μήνα.

Με γλαφυρή ατάκα – υπάρχουν ομάδες που είχαν πάντα… πανδημία – ο Πίμπε ντε Όρο στράφηκε κατά των ομάδων που εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού για να μην πληρώσουν τους παίκτες.

“Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ζήσουν χωρίς να πληρώνονται για κάποιο διάστημα. Αλλά υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να ζήσουν εάν δεν πληρωθούν και δεν μπορούν να βγάλουν ούτε το μήνα. Αυτούς τους παίκτες, οι ομάδες πρέπει να τους πληρώσουν.

Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν τους μαλ…ες και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες για να μην πληρώσουν. Φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες που πάντα είχαν… πανδημία. Τώρα ψάχνουν δικαιολογίες”, τόνισε ο προπονητής της Χιμνάσια.