Μαρινάκης: «Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος»

Το ότι έγινε «αλλοίωση αποτελέσματος» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σίτι υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητώντας φάουλ στην αρχή της φάσης, κάνοντας επίθεση σε διαιτητές και VAR.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Παρ’ όλο που παίξαμε με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς είχαμε αλλοίωση στο αποτέλεσμα γιατί το γκολ προέρχεται από καθαρό φάουλ καθαρή αγκωνιά, το οποίο είναι πολύ εύκολο να το δουν στο VAR δεν δεν το έχει δει ο διαιτητής. Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα να μας αδικεί η διαιτησία, ειδικά όταν μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε, παρ’ όλο που θα μπορούσαμε να έχουμε μπει καλύτερα, αλλά είναι μια αδικία που δεν την περιμέναμε από αυτούς τους διαιτητές. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει κάτι καλό σε αυτά τα παιχνίδια και να περάσουμε. Έχουμε τα προβλήματά μας με τους τραυματισμούς και τον κορονοϊό αλλά για τα δύσκολα είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας στο πρωτάθλημα και μετά θα πάμε στη Μασσαλία για να κερδίσουμε. Γι’ αυτό είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πολλούς παίκτες και είναι ευκαιρίες και για τους υπόλοιπους να δείξουν ότι μπορούν. Είδατε σήμερα ο Βρουσάι προσπάθησε κι έπαιξε καλά».

Για την υπόθεση πρόκριση: «Θέλουμε δύο νίκες. Έχουμε κερδίσει και στο παρελθόν στη Μασσαλία και καλύτερα απ’ ότι είναι σήμερα η Μαρσέιγ. Με την Πόρτο χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη πιστεύω μπορούμε να την κερδίσουμε.