«Μας έστησαν ενέδρα στο Καραϊσκάκη»

110

Χθες έξω από το Καραϊσκάκη έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους. Για την ακρίβεια, εκείνοι των ερυθρόλευκων επιτέθηκαν σε Ιταλούς.

Η Tuttosport φιλοξενεί καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι Ολυμπιακοί τους έστησαν ενέδρα έξω από το γήπεδο και χτύπησαν τους οπαδούς της Γιούβε όταν αποβιβάστηκαν από τα βαγόνια του ηλεκτρικού.

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικές αρχές, τους άφησαν αβοήθητους, αδιαφορώντας για όσα γίνονταν στους χώρους πέριξ του σταδίου.

«Ήταν μία ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και ήταν τρομακτικό. Αμέσως ξεφύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και μπήκαμε σε μια υπόγεια διάβαση που οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιος πιάστηκε από τους Έλληνες και δέχθηκε κάποια χτυπήματα. Δεν νομίζω πως υπήρχαν σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά είδα ένα παιδί που είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο φρύδι και μου είπε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλο. Όλα αυτά χωρίς την Αστυνομία να μας βοηθάει. Ήμασταν ουσιαστικά παραδομένοι στους Έλληνες οπαδούς», δήλωσε ένας φίλος της Γιουβέντους στην Tuttosport, ενώ άλλος πρόσθεσε:

«Πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το γήπεδο μας έδειξαν στους Έλληνες ultras. Φώναζαν και έκαναν νοήματα για να τους βοηθήσουν στο κυνηγητό. Η απουσία των Αρχών ήταν απίστευτη».