Μεγάλο θέμα με Καντέ

Νέο μεγάλο θέμα φαίνεται πως μπορεί ν’ ανοίξει στην Premier League αναφορικά με την επιστροφή στη δράση, καθώς, ενδέχεται να επιτραπεί στον Ενγκολό Καντέ να μην παίξει καθόλου στην Τσέλσι για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αν δεν αισθάνεται άνετα και ανησυχεί για την πανδημία!

Ο Γάλλος χαφ των «μπλε» του Λονδίνου, έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στο παρελθόν, αρνήθηκε να προπονηθεί την περασμένη Τετάρτη, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να του δίνει αυτό το δικαίωμα από τη στιγμή που άκουσε από εκείνον ότι φοβάται για την υγεία του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν αποκλείεται να πάρει άδεια ο Καντέ ώστε να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια των «μπλε» για την τρέχουσα σεζόν μόλις επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, αυτό φαντάζει σαν την αρχή για μια μεγάλη υπόθεση.

Με δεδομένο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει ανησυχία για την πανδημία και φοβούνται για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους, θα μπορέσουν να «πατήσουν» σε αυτή την άδεια, αν ισχύσει, για ν’ απουσιάσουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.