«Μετά τον ΠΑΟΚ μπορείς να παίξεις οπουδήποτε»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παράθεσε ο Γκάρι Ροντρίγκες, με την Τούρκικη ιστοσελίδα futbolarena.com να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον μεσοεπιθετικό της Άλ Ιτιχάντ.

Ο μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην εμπειρία του και από τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας τις εμπειρίες του από την Ελλάδα, τονίζοντας πως η θητεία του μετά από ασπρόμαυρα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, “Πολλοί πιστεύουν ότι η Galatasaray είναι ένα καζάνι που βράζει, αλλά νομίζω ότι είναι ένα ήσυχο club. Πήγαινα σπίτι μου μετά από τους αγώνες και την προπόνηση .Αν χάναμε στην Ελλάδα, καθόμουν στα αποδυτήρια για περίπου δύο ώρες, επειδή μας περιμένανε οργισμένοι οπαδοί, θέλανε να πεθάνουν για τον ΠΑΟΚ και μετά από μια εμπειρία όπως ο ΠΑΟΚ μπορείς να παίξεις οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά δεν έχει σημασία πόσο τρελό ήταν αυτό, αγαπώ αυτό το κλαμπ και τους οπαδούς, πάντα ήταν καλοί μαζί μου”.

Και συνέχισε: «Έπρεπε να έρθω σε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη όταν έλαβα μια προσφορά από τη Γαλατασαράι, την περασμένη σεζόν, αλλά είχα το πλεονέκτημα καθώς έδινα αποδείξεις στο γήπεδο. Τώρα εξακολουθώ να λαμβάνω μηνύματα μίσους από τους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ Ελπίζω να πεθάνετε το συντομότερο δυνατό αλλά δεν τους κατηγορώ ότι γνωρίζουν ότι οι Τούρκοι και οι Έλληνες δεν είναι φίλοι» .