«Μην κουνηθείτε, πυροβολώ»

34

Στις 10 Οκτωβρίου το Thessports είχε ασχοληθεί με ένα θέμα, που είχε κάνει άνω κάτω την Εθνική Τουρκίας, η οποία ξεκίνησε… άθλια στα προκριματικά του Euro 2016 (3-0 ήττες από Ισλανδία και Τσεχία, ισοπαλία με Λετονία) και κινδυνεύει να χάσει τη μάχη της πρόκρισης νωρίς – νωρίς.

Επρόκειται για ένα θέμα με “δράστη” τον Γκοκχάν Τορέ της Μπεσίκτας και θύματα τον Ομέρ Τοπράκ και τον Χακάν Τσαλάνογλου της Λεβερκούζεν. Ο πρώτος τους είχε απειλήσει με όπλο στο ξενοδοχείο πριν από το περσινό ματς με την Ολλανδία και οι δύο παίκτες της Λεβερκούζεν δεν πηγαίνουν να παίξουν στην Εθνική, δηλώνοντας τραυματίες!

Χθες το βράδυ, ο Χακάν Τσαλάνογλου φιλοξενήθηκε στην (πολύ μεγάλης τηλεθέασης) εκπομπή του κρατικού ZDF και επιβεβαίωσε την υπόθεση με το όπλο, σοκάροντας με τις λεπτομέρειες που παρέθεσε.

“Είναι αλήθεια όλα αυτά με το όπλο.. Ο Τορέ με έναν φίλο του μπήκαν στο δωμάτιό μας και ο φίλος του, αφού μας ανάγκασε να ξαπλώσουμε στο πάτωμα μας είπε “μην κουνηθείτε, γιατί θα σας πυροβολήσω”. Δεν ξέρω αν είχε πάρει τίποτα ο Τορέ. Όλα έγιναν, επειδή ένας φίλος του Τοπράκ είχε μία διαμάχη με μία πρώην φίλη του Τορέ” είπε ο Τσαλάνογλου στην εκπομπή του ZDF και συμπλήρωσε ότι ο φίλος του Τορέ ξυλοκόπησε άσχημα τον φίλο του Τοπράκ, που ήταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιό τους!

Όπως δήλωσε τις προηγούμενες μέρες ο πατέρας του Τσανάλογλου στον τουρκικό τύπο, όσο ο Φατίχ Τερίμ καλεί τον Τορέ στην Εθνική, ο γιός του και ο Τοπράκ δεν θα παίζουν στην Εθνική.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, η κακή πορεία της Τουρκίας δεν φαίνεται να είναι τυχαία….