Νάνι: Εγώ ήθελα να φύγω από την Μάντσεστερ

Τον εαυτό του φαίνεται να έχει βρει ο Νάνι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπως φαίνεται από τη φετινή του απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Λουίς Φαν Χάαλ τον θέλει πίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σε συνέντευξή του στη ΒΤ Sport αποκάλυψε ότι εκείνος ήθελε να αποχωρήσει για ένα χρόνο ώστε να βρει τον εαυτό του μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια με τραυματισμούς.

Ο Πορτογάλος αναλυτικά ανέφερε: «Χρειαζόμουν κάποιον να πιστέψει σε μένα και στις δυνατότητές μου και να μου δώσει την ευκαιρία να το δείξω στο γήπεδο. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα και τη χρειαζόμουν, γιατί τις τελευταίες δύο σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς και ήμουν δυστυχισμένος με πολλά που μου είχαν συμβεί».
Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε και για το αν κρατάει κακία στον Λουίς Φαν Χάαλ για το γεγονός ότι τον άφησε να φύγει για τη Σπόρτινγκ.
«Όχι. Η ομάδα ξέρει την αξία μου και ξέρω ότι ήθελαν να μείνω. Εγώ πήρα την απόφαση να φύγω, γιατί ήξερα ότι αν έμενα ακόμα μια σεζόν στο Ολντ Τράφορντ, θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα».