Νότιγχαμ-Μαρινάκης, μέρος 2ο

85

Τις διαπραγματεύσεις του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασάουι, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φέρνουν στο προσκήνιο βρετανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «nottingham post» υποστηρίζει ότι ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου είχε πριν από λίγο καιρό συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κάτι που έχει διαψευστεί κατηγορηματικά από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Αλ Χασάουι θα εξετάσει προσεκτικά τα προφίλ όλων των υποψήφιων επενδυτών προτού καταλήξει στην τελική του απόφαση.

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο», υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της Νότιγχαμ και επισήμανε πως εκείνος θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας μέχρι την επιστροφή της στην Premier League: «Δεν θέλω να φύγω από τη Φόρεστ πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε την άνοδο και θα είμαι πρόεδρος. Αυτό είναι το όνειρό μου και δεν θέλω να το χάσω».

Από εκεί και πέρα, ο Φαουάζ Αλ Χασάουι τονίζει: «Αλλά ίσως έρθουν κάποιοι επενδυτές. Αυτό φυσικά θα με βοηθήσει. Θα είναι καλό για τον σύλλογο αν έρθουν και βάλουν τα χρήματά τους για τη Νότιγχαμ. Δεν θα παραδώσω το κλαμπ στον οποιονδήποτε. Θέλω να κάνω την κατάλληλη έρευνα για όποιον πιθανόν συνεργαστώ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα νοιάζονται τον σύλλογο με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε κι εμείς».