Ξέσπασε «εμφύλιος» στην Μπαρτσελόνα!

228

Αναταράξεις έχει δημιουργήσει στην Μπαρτσελόνα η απόρριψη της πρότασης της στον Αντουάν Γκριεσμαν.

Στο «στόχαστρο» της διοίκησης βρίσκονται οι Ζεράρ Πικέ και Σάμουελ Ουμτιτί που σχολίασαν δημόσια την επιλογή του Γάλλου φορ να παραμείνει στην Ατλέτικο.

Για τον Πικέ τα πράγματα μάλιστα είναι πιο σοβαρά, αφού η εταιρία παραγωγής στην οποία είναι μέτοχος δημιούργησε το βίντεο στο οποίο ο Γκριεζμάν ανακοίνωνε την απόφαση του.

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Μέστρε κατά την παρουσίαση του Ερίκ Αμπιντάλ (ανέλαβε Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου) δήλωσε:

«Ο πρόεδρος μίλησε με τον Ζεράρ Πικέ και του είπε ότι η ανάμιξή του προκάλεσε έκπληξη και δυσφορία στον σύλλογο και σε αρκετούς φίλους της Μπαρτσελόνα. Θα μιλήσουμε εσωτερικά με τον Ζεράρ Πικέ και τον Σαμουέλ Ουμτιτί (σ.σ. αμφότεροι σχολίαζαν στο twitter πριν από την απόφαση) όταν επιστρέψουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμούς σχετικά με το ζήτημα. Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε μία ομάδα που εξακολουθεί να αποσκοπεί στην κατάκτηση κάθε δυνατού τίτλου”, δήλωσε.

Ο ίδιος ο Πικέ είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε την τελική απόφαση του Γκριεζμάν όσο εξελισσόταν η δημιουργία της εκπομπής και ότι ο ίδιος ο Γάλλος κατέληξε την τελευταία στιγμή. Στο twitter είχε στηρίξει αυτόν τον τρόπο της ανακοίνωσης, τονίζοντας ότι ήταν “ένας διαφορετικός τρόπος να δούμε τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή και τις αμφιβολίες που έχει για την πιο σημαντική απόφαση της καριέρας του».

Όσο για την απόφαση αυτή καθ’ αυτή του Γκριεζμάν, ο Μέστρε υπογράμμισε: «Ως σύλλογος, σεβόμαστε την απόφαση κάθε ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. Είχαμε ενημερώσει επίσημα την Ατλέτικο για το ενδιαφέρον μας για τον παίκτη. Η Μπαρτσελόνα θέλει παίκτες που είναι αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι να θριαμβεύσουν εδώ, πάνω και πέρα από κάθε κατάσταση. Με αυτό το δεδομένο, λυπούμαστε πολύ που υπάρχουν μέλη και φίλαθλοι οι οποίοι ίσως να αισθάνονται απογοητευμένοι από τον τρόπο που ανακοινώθηκε η τελική απόφαση».