Οι διεθνείς για το Μουντιάλ 2018

Οι παίκτες της Εθνικής με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στα επόμενα παιχνίδια τους με Κύπρο (Σάββατο 7/10, 9.45 μ.μ.) και Γιβραλτάρ (Τρίτη 10/10, 9.45 μ.μ.) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δήλωσε αναλυτικά:

«Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια αυτά που έχουμε μπροστά μας. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, τότε και στην Κύπρο και κατόπιν με το Γιβραλτάρ θα νικήσουμε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εμάς. Συμβαίνει το παιχνίδι των αντιπάλων μας να διεξάγεται νωρίτερα από το δικό μας, οπότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να τερματίσουμε δεύτεροι, αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε πολύ καλά και με θετική σκέψη θα πάμε στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Βέλλιος τόνισε τα εξής:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε μία οικογένεια με τον καινούριο προπονητή και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, περιμένοντας βέβαια και τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά εμείς θα δούμε ξεχωριστά τα δικά μας ματς για να τα κερδίσουμε. Περιμένουμε και ευελπιστούμε ότι η Βοσνία θα χάσει βαθμούς από το Βέλγιο, αλλά πρώτα κοιτάμε να κερδίσουμε τους δύο δικούς μας αγώνες. Τα παιχνίδια με το Βέλγιο και την Εσθονία ήταν μία δύσκολη διαδικασία για μας. Έπρεπε να κερδίσουμε τους Εσθονούς και δεν το κάναμε. Ήμασταν πολύ καλοί με τους Βέλγους, αλλά ηττηθήκαμε, αλλά εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές, που πονάμε αυτή την ομάδα και κοιτάμε την επόμενη ημέρα, που είναι τα δύο επόμενα ματς».